فیزیوتراپی سالمند در منزل

پا گذاشتن به سنین میانسالی و افزایش سن، مشکلات بسیار زیادی را علاوه‌ بر مشکلات روحی بر جسم افراد وارد می‌ کند و سبب ایجاد ضعف و ناتوانی در اندام‌ های حرکتی آن‌ ها می‌ شود. بسیاری از افراد در سنین پیری به‌ دلیل تغذیه نامناسب، عدم تحرک کافی در طول عمر خود ، زندگی ناسالم و یا شدت پیری دچار درد و ضعف در نواحی از بدن همچون دست‌ ها، زانوان، کمر، گردن و غیره می‌ شوند. وجود این درد ها در افراد سالمند بسیار اذیت کننده و آزار دهنده بوده و مانع از انجام فعالیت‌ های روزانه آن‌ ها می‌ شود.

روش درمانی فیزیوتراپی در بهبود درد و ناتوانی در این نواحی در سالمندان، کمک بسیار چشمگیری نموده و با انجام اصولی آن سالمندان می‌ توانند به‌ راحتی اندام‌ های خود را حرکت داده و به کار های روزمره خود برسند. همچنین به‌ دلیل مشغله‌ های امروزی و کاهش حوصله در افراد مسن و مشکل در رفت‌ و آمد، آن‌ ها می‌ توانند از خدمات فیزیوتراپی سالمند در منزل استفاده نموده و تمامی دوره‌ های درمانی خود را در منزل سپری نمایند.

انواع بیماری در فیزیوتراپی سالمند در منزل

بیماری‌ های بسیار زیادی در سنین پیری سبب عدم تعادل در اندام‌ های حرکتی افراد می‌ شوند و هر کدام از بیماری‌ ها نیز نیازمند روش‌ ها و دوره‌ های متفاوتی از فیزیوتراپی می‌ باشند. از جمله بیماری‌ های شایع در افراد مسن که نیازمند فیزیوتراپی در منزل هستند، می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

پارکینسون

بیماری پارکینسون، یکی از بیماری‌ های شایع در زنان و افراد مسن بوده و به‌ مرور و با پیشرفت بیماری سبب اختلال در اندام‌ های حرکتی آن‌ ها می‌ شود. این بیماری ابتدا با لرزش بدن آغاز شده و با پیشرفت خود سبب بروز مشکلاتی همچون پوکی در استخوان، عدم تعادل در حرکت اندام‌ ها و همچنین پیچ‌ خوردگی مفاصل می‌ شود.

آرتروز

همان‌ طور که مطلع هستید بیماری آرتروز، از جمله بیماری‌ های بسیار شایع در افراد سالخورده است و از جمله علایم آن نیز می‌ توان به گرفتگی مفاصل، وجود ورم و همچنین درد بیش‌ از حد در نواحی مفاصل اشاره نمود.

مشکلات مغزی و قلبی

بسیاری از افراد سالمند در سنین پیری دچار سکته‌ های قلبی و مغزی می‌ شوند و برخی از اندام‌ های آن‌ ها پس‌ از سکته، بی‌ حس شده و سبب اختلال در حرکت آن‌ ها می‌ شود.

تمامی بیماری های نام برده و سایر مشکلات عضلانی و گرفتگی در سالمندان، توسط فیزیوتراپی در منزل تا حد چشمگیری کاهش یافته و سبب بهبود در وضعیت جسمانی آن ها می شود.

انواع فیزیوتراپی سالمند در منزل

از جمله انواع فیزیوتراپی سالمند در منزل می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

آب‌ درمانی

آب‌ درمانی در منزل نیز یکی دیگر از روش‌ های فیزیوتراپی سالمند در منزل است و در آن از درمان به‌ وسیله‌ آب سرد یا گرم جهت تقویت سیستم عضلانی سالمندان استفاده می‌ شود. این نوع از فیزیوتراپی علاوه‌ بر درمان جسمانی سالمندان، در تقویت روحیه آن‌ ها نیز بسیار مؤثر بوده و حرکت در اندام آن‌ ها را بهبود می‌ بخشد.

تحریک الکتریکی

این نوع از فیزیوتراپی جهت درمان مشکلاتی همچون آرتروز، دیسک‌ های گردن و کمر، درد در مفاصل، نقرس و غیره در سالمندان به‌ کار برده می‌ شود و با انجام اصولی آن، تحریک‌ پذیری بدن جهت ترمیم آسیب‌ های خود بسیار افزایش خواهد یافت.

ماساژ درمانی

ماساژ درمانی نیز یکی دیگر از انواع فیزیوتراپی سالمند در منزل است و با ماساژ های کاملاً تخصصی در نواحی مشخصی از بدن، سبب کاهش درد در سالمندان شده و علاوه‌ بر آن به گردش خون بهتر و تقویت روحیه آن‌ ها نیز کمک شایانی می‌ کند.

پرستار سالمند در منزل

تمرینات حرکتی

بسیاری از فیزیوتراپیست‌ ها جهت افزایش روند بهبودی در سالمندان، یکسری تمرین‌ ها و حرکات ساده را به آن‌ ها آموزش می‌ دهند و داد و این عمل در اندام‌ های حرکتی آن‌ ها تأثیر بسیار مثبتی خواهد داشت.

لیزر درمانی

این نوع از فیزیوتراپی در منزل برای سالمندان نیز جهت کاهش درد های عضلانی استفاده‌ شده و با استفاده از لیزر و فرستادن سیگنال‌ هایی، سبب از بین رفتن قابل‌ توجهی از درد در عضلات می‌ شوند.

مزایای فیزیوتراپی سالمند در منزل

از جمله مزایای فیزیوتراپی سالمند در منزل، می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • افزایش انعطاف‌ پذیری در اندام‌ های حرکتی سالمندان
  • عدم رفت‌ و آمد به مراکز درمانی و عدم ابتلا به بیماری‌ های بیمارستانی
  • صرفه‌ جویی در هزینه‌ های درمانی
  • درمان بسیاری از بیماری‌ ها و ضعف‌ های عضلانی
  • کاهش درد در اندام‌ های آسیب‌ دیده
  • افزایش روند بهبودی در فرد سالمند
  • درمان فرد سالمند به‌ طور کاملاً تخصصی و با نظارت کامل پزشک مربوطه
  • یادگیری فرد سالمند و اعضای خانواده در انجام حرکات و نرمش‌ های تجویز شده در صورت عدم حضور پزشک
  • کاهش پوکی استخوان در افراد سالمند و افزایش تعادل در اندام‌ های حرکتی آن‌ ها
  • افزایش سلامت در روحیه و جسم افراد سالمند
  • کاهش چشمگیر درد در نواحی چون عضلات پا، گردن، دست، زانو، کمر و غیره

هزینه فیزیوتراپی سالمند در منزل

یکی از نکات مهم در رابطه با فیزیوتراپی سالمند در منزل، اطلاع از هزینه‌ های فیزیوتراپی این افراد می‌ باشد. لازم به ذکر است که هزینه فیزیوتراپی سالمند در منزل بر اساس فاکتور ها و عوامل گوناگونی متفاوت است و نمی توان هزینه دقیقی را برای آن مشخص نمود. از جمله عوامل تأثیرگذار در تعیین هزینه فیزیوتراپی افراد سالمند در منزل می‌ توان به تعداد جلسات مورد نیاز برای فیزیوتراپی، نوع روش فیزیوتراپی، تعداد اندام‌ های آسیب دیده، مدت زمان جلسات و غیره اشاره نمود.

جهت دریافت اطلاعات دقیق در رابطه با هزینه‌ های فیزیوتراپی سالمند در منزل، می‌ توانید با مجموعه همپای سلامت زندگی تماس حاصل نموده و اطلاعات لازم را از کارشناسان ما دریافت نمایید.

در پایان

مجموعه همپای سلامت زندگی با شماره ثبت ۶۱۴۹۵۶، با بهره‌ مندی از تیم پزشکی و پرستاری بسیار متخصص و مجرب خود تمامی خدمات پرستاری در منزل نظیر پرستار سالمند در منزل، پرستار کودک، پرستار بیمار در منزل را به بیماران خود ارائه داده و دارای تمامی مجوز های رسمی در این حرفه است. این مجموعه دارای بیش‌ از ۷ سال تجربه در زمینه خدمات پرستاری و مراقبت از بیماران است و به‌ صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخ‌ گویی جهت اعزام پرستار به منزل بنا بر خواسته و نیاز شما  می باشد، پس با شماره تلفن 02144216013 تماس حاصل نموده و با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *