بسیاری از ما شاهد بیمار شدن عزیزان خود بوده ایم و به خوبی درک می کنیم که مراقبت و نگهداری از بیمار کار سختی است به خصوص که به صبر و حوصله زیادی هم نیاز دارد. از کارهای نظافتی و بهداشتی بیمار که بگذریم، مهم ترین نکته در نگهداری از بیمار، تامین نیازهای روحی اوست. بیمار ممکن است به دلیل بیماری های خود، امید به زندگی را از دست دهد و در این شرایط تنها حضور یک فرد دلسوز می تواند شرایط را بهتر کند. استخدام پرستار بیمار در منزل، بهترین انتخابی است که شما می توانید برای آن تصمیم گیری کنید تا با سپردن بیمار عزیز خود به پرستار، هیچ نگرانی راجع به مسائل بهداشتی، روحی، تغذیه و سلامتی او نداشته باشید. اگر شما هم تصمیم گرفته اید که پرستار بیمار استخدام کنید، لطفا ادامه این مطلب را مطالعه نمایید تا توضیحاتی را به شما ارائه دهیم.

پرستار بیمار در منزل

استخدام پرستار بیمار در منزل

خدمات پرستاری در منزل، بخش های مختلفی را شامل می شود مثل پرستاری از سالمند یا پرستاری از کودک. بیماران هم نیاز به پرستار دارند و اتفاقا شرایط آنها حساس تر از دو گروه سالمند و کودک است. بیمار برای غذا خوردن، استحمام کردن و انجام کارهای شخصی خود به حضور پرستاری مهربان و با تجربه نیاز دارد تا در کارهای او کمک کننده باشد.

با استخدام پرستار بیمار در منزل، خیال اعضای خانواده از بابت مراقبت و نگهداری از بیمار راحت می شود مخصوصا خانواده هایی که شاغل هستند و فرصت نگهداری از بیمار خود را ندارند، می توانند با استخدام کردن پرستار، آسوده خاطر در محل کار خود حضور داشته باشند.

پرستار بیمار

مراقبت و نگهداری از بیمار در منزل

مراقبت و نگهداری اصولی از بیمار در منزل، در حفظ سلامت روحی و جسمانی فرد بسیار حائز اهمیت است. بسیاری از ما به‌ ویژه در شرایط همه‌ گیری ویروس کرونا، از افراد بیمار و اعضای خانواده خود جهت جلوگیری از گسترش بیماری، در منزل از آن‌ ها مراقبت و نگهداری نموده‌ایم و از این‌ رو دارای آشنایی قابل‌ توجهی با نکات لازم در نگهداری از افراد بیمار هستیم. اما در برخی مواقع افراد در دوران بیماری خود، دچار عارضه و علائم بسیار خطرناکی می‌ شوند که در صورت عدم اطلاع کافی از نحوه مراقبت آن‌ ها و همچنین عدم تجهیزات حیاتی لازم، ممکن است دچار آسیب‌ های جبران‌ ناپذیری شوند.

از این‌ رو جهت حفظ سلامت این افراد و برقراری رفاه لازم برای آن‌ ها، افرادی تحت عنوان پرستار بیمار در منزل آموزش‌ های لازم را دیده و به‌ طور کاملاً تخصصی و حرفه‌ ای، قادر به مراقبت از افراد بیمار در منزل هستند. این پرستاران به‌ صورت تجربی و تخصصی، دارای مهارت و تسلط کافی در مراقبت از افراد بیمار هستند و با آشنایی کامل در رابطه با انواع بیماری و همچنین تسلط بر استفاده از تجهیزات احیایی و غیره می‌ توانند سبب بهبود سلامت جسمانی و روانی بیماران شوند.

ثبت علایم حیاتی بیمار، ایجاد امنیت و آرامش برای بیماران، انجام تزریقات، فیزیوتراپی در منزل، توجه به دارو و برنامه غذایی، انجام تمرینات ورزشی، خانه‌ داری، مراقبت‌ های شخصی و بهداشتی، همراهی بیمار و غیره از جمله مهم‌ ترین خدمات این پرستاران در نگهداری از افراد بیمار در منزل هستند و شما می‌ توانید در صورت عدم شرایط لازم برای نگهداری از بیمار خود، از خدمات این متخصصان بهره‌مند شده و سبب بهبود سلامت جسمانی و روانی فرد بیمار خود شوید.

وظایف پرستار بیمار در منزل

وظایفی که پرستار بیمار در منزل دارد، عبارتند از:

مراقبت و نگهداری از بیمار

مراقبت و نگهداری از بیمار، وظیفه اصلی پرستار است. او باید با بیمار ارتباطی دوستانه و صمیمی داشته باشد تا این احساس صمیمیت باعث ایجاد احساس آرامش و اعتماد بیشتری در بیمار شود.

رسیدگی به وضعیت درمانی بیمار در منزل

رسیدگی به کارهای درمانی بیمار مثل دادن دارو، کنترل فشار خون، کنترل قند خون و… نیز به عهده پرستار بیمار می باشد. پرستار باید طبق درخواست پزشک، گزارشات دوره ای از وضعیت بیمار تهیه کرده و برای او ارسال کند.

مدت زمان نیاز بیمار به پرستار

مدت زمانی که بیمار به پرستار نیاز دارد، بر اساس وضعیت سلامت و پروسه درمان اوست. در افرادی که بیماری موقت دارند، مدت زمان استخدام پرستار بیمار در منزل هم موقت خواهد بود اما در برخی از بیماران، وضعیت بیمار روز به روز وخیم تر می شود و یا اینکه پیشرفتی در درمان ندارد. این دسته از بیماران، نیاز همیشگی به پرستار دارند.

کدام بیماران به پرستار نیاز دارند؟

تمام بیمارانی که از بیمارستان ترخیص شده اند و به تشخیص پزشک نیازمند مراقبت های ویژه هستند، بهتر است از خدمات پرستاری در منزل استفاده کنند. همچنین ممکن است بیمار در وضعیت نسبتا خوبی قرار داشته باشد اما اعضای خانواده، زمان و مهارت کافی برای مراقبت از بیمار خود را نداشته باشند که در این صورت نیز بهتر است پرستار استخدام شود.

از جمله بیمارانی که نیازمند پرستار هستند، عبارتند از:

  • بیماران قلبی
  • بیماران آلزایمری
  • بیماران سرطانی
  • بیماران COPD یا بیماری‌ های مزمن ریوی
  • بیماران اعصاب و روان
  • بیماران سکته مغزی
  • بیماران دمانس
  • بیماران دیابتی
  • بیماران عفونی
  • و …
هزینه استخدام پرستار بیمار در منزل

هزینه استخدام پرستار بیمار در منزل و عوامل موثر بر آن

هزینه استخدام پرستار بیمار در منزل، تحت تاثیر برخی عوامل می باشد از جمله آنکه:

وضعیت سلامت جسمی بیمار

از مهم ترین عوامل تاثیر گذار در هزینه استخدام پرستار بیمار در منزل، وضعیت سلامت جسمانی بیمار است. نوع بیماری فرد و میزان مراقبت هایی که نیاز دارد، می تواند هزینه نهایی را تحت تاثیر قرار دهد. بیمارانی که به دلیل وضعیت خود، بد خلق، بد دهن و ناسازگار می باشند، پرستار را تحت فشار زیادی قرار می دهند و این موارد در هزینه استخدام پرستار بی تاثیر نیستند.

لیست خدمات پرستاری

از دیگر عوامل موثر در تعیین هزینه استخدام پرستار بیمار در منزل، خدماتی است که پرستار باید ارائه دهد. اگر بیمار قادر به حرکت کردن نباشد و کارهایی مثل حمام کردن و دستشویی رفتن او به عهده پرستار باشد، احتمالا هزینه استخدام را بیشتر کند.

میزان تحصیلات و تخصص پرستار

مطمئنا پرستاری که با تجربه تر است و تحصیلات در این زمینه دارد، در مقایسه با پرستاری که تحصیل کرده نیست، دستمزد بیشتری دریافت می کند. برای برخی از بیماران که به مراقبت های پزشکی و درمانی تخصصی نیاز دارند، باید پرستاری استخدام شود که با تجربه و تحصیل کرده باشد و کارهایی از جمله تزریقات، عوض کردن پانسمان و سرم تراپی در منزل را انجام دهد.

ساعات کار پرستار

هزینه استخدام پرستار بر اساس ساعات کاری او نیز تعیین می شود. ممکن است شما درخواست کنید که مدت حضور پرستار فقط تا زمانی باشد که شما در خانه نیستید اما برخی دیگر از بیماران هم تصمیم به استخدام شبانه روزی پرستار دارند و پرستار با بیمار زندگی می کند. دستمزد پرستار بر اساس تعداد ساعات حضور او در کنار بیمار، متغیر است.

ویژگی های پرستار بیمار در منزل

اعتماد کردن به هر کسی کار سختی است و شما برای استخدام پرستار، باید برخی ویژگی ها را مد نظر داشته باشید از جمله آنکه:

قابل اعتماد بودن پرستار

پرستار باید قابل اعتماد باشد و بتوانید بیمار و خانه را به او بسپارید. برای این منظور لازم است که از موسسات معتبری اقدام به استخدام پرستار کنید.

دلسوز و مهربان بودن پرستار

پرستار باید دیدگاه مثبتی داشته باشد باعث ایجاد روحیه مثبت در بیمار خود شود. همچنین پرستار باید با عشق و علاقه این کار را انجام دهد و کار او صرفا به دلیل کسب درآمد و از روی اجبار نباشد.

اولویت قرار دادن نیازهای بیمار

پرستار باید نیازهای بیمار را اولویت قرار دهد و تحت هر شرایطی، مراقب او باشد. البته گاهی اوقات ممکن است برای امور شخصی خود مرخصی بگیرد اما مرخصی ها نباید در حدی باشد که بیمار دچار مشکل شود.

استخدام پرستار بیمار در منزل از موسسه همپای سلامت زندگی

برای استخدام پرستار بیمار در منزل، به دنبال موسساتی باشید که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کنند و پرستارانی با تجربه و تحصیل کرده دارند. موسسه همپای سلامت زندگی، از معتبرترین موسسات ارائه دهنده خدمات پرستاری در منزل است و علاوه بر سالمندان و کودکان، خدمات خود را برای بیماران عزیز نیز در نظر گرفته است.

می توانید برای استخدام پرستار بیمار در منزل از موسسه همپای سلامت زندگی، با کارشناسان این مجموعه به صورت تلفنی تماس بگیرید و از جزئیات مربوطه مثل هزینه استخدام، شرایط کار پرستار، شرایط استخدام شبانه روزی پرستار و… مطلع شوید.

سوالات متداول

پرستار بیمار در منزل چه خدماتی ارائه می کند؟

وظایف پرستار بیمار در منزل شامل انجام دادن کارهای مراقبتی، درمانی و بهداشتی بیمار است.

آیا پرستار بیمار به صورت شبانه روزی استخدام می شود؟

بله شما می توانید برای تامین کردن احتیاجات و راحتی بیمار خود، پرستار شبانه روزی استخدام کنید.

هزینه استخدام پرستار بیمار در منزل بر چه اساسی تعیین می شود؟

هزینه استخدام پرستار بیمار در خانه با توجه به مواردی مانند تجربه و تحصیلات، ساعات کاری، مسئولیت ها و وظایف او تعیین می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *